Rólunk

Prémium Házias ízek a Nosztalgia Kolbászboltban!
 
Minőség, hagyomány, tapasztalat, és a legfinomabb füstölt áruk!

A Békéscsabai kolbász különlegességek és disznóságok boltunk vezető termékei!

A kínálatban a Pajta és Knyihár Mihály portékái mellett a Mezőberényi Adamik féle termékek is megtalálhatóak, és a töpürtyű különlegességeket gyártó hagyományos beszállító partnerek termékei is gondos és hosszas kóstolások és minőség ellenőrzést követően lettek kiválasztva.

Az üzletünkben megtalálható kiváló minőségű füstölt házikolbász termelése, mely a különleges feldolgozási folyamatoknak és a gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően, mára méltón viseli a Békéscsabai Magyar Hungarikum kitüntetést.

A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilág, az egészséges és tartósítószer mentes portéka.

Kínálatunkban a hagyományos - mégis kimagasló helyezéseket és kitüntetéseket elért - kolbász fajták mellett, egyedi, saját gondolatból származó termékek is megtalálhatóak. 

De említhetem a cigánkát, a májast, a disznósajtot is, melyek egyedisége és ízvilága folyamatosan biztosítja fogyasztóink elégedettségét!

Élelmiszer kínálatunkban jelenleg több mint 40 féle termék szerepel. Mende Hús különleges termékei 2020 júniusától megtalálható boltunkban. És ettől a hónaptól, helyben sütött FORNEtti pékurval is szolgálunk!

Célunk, hogy a kiváló alapanyag, a tapasztalt gyártási folyamatok és praktikák eredményeként, egy prémium kategóriás élelmiszer termékkörrel szolgáljuk ki vásárlóinkat. A többéves tapasztalatból származó folyamatos értékesítés növekedés és a nagyfokú kereslet termékeink iránt azt bizonyítja, hogy jó úton járunk!

 Legyen Ön is törzsvásárlónk, és fogyasszon garantált minőséget és persze csak is a legfinomabbat!

Házhoszállítás

1500 Ft / csomag

GLS futárszolgálattal

Bővebben...

Rólunk

Minőség, hagyomány, tapasztalat, és a legfinomabb füstölt áruk!

Bővebben...

Gourmet kóstoló tál

Rendelje meg gourmet kóstoló tálunkat, rendezvényre, céges összejövetelekre!


Vedd meg most!

ÚJ

Ajánlat